build a site

Activiteiten

Onze activiteiten

Culturele
activiteiten

Studentenvereniging HONIM laat je de prachtigste plaatsen van onze studentenstad Brussel zien! Dit tijdens verscheidene ontspannende en educatieve stadsactiviteiten!

Sportieve activiteiten

Een gezonde geest in een gezond lichaam is uiterst belangrijk voor studenten! Fysieke ontspanning mag zeker niet ontbreken tussen het blokken door! Ontdek snel onze sportieve activiteiten!

Studentikoze activiteiten

Een studentenvereniging staat uiteraard in de eerste plaats bekend om haar studentikoze activiteiten. Kom samen met ons genieten van het studentenleven in onze Brusselse studentenstad!

Educatieve evenementen

Als student moet er ook geblokt worden! Onze leden komen uit dezelfde opleidingen en helpen elkaar graag met het samen leren, het uitleggen van leerstof of het doorgeven van cursussen.

Met dank aan onze partners:

Als sponsor krijgt u waardevolle zichtbaarheid binnen onze gemeenschap en toegang tot ons ambitieuze netwerk. U kunt uw bedrijf presenteren op onze website, sociale media en evenementen. Uw steun draagt bij aan inspirerende evenementen en workshops die studenten helpen groeien. Neem contact met ons op via sponsoring.honim@gmail.com of vul ons contactformulier in. Samen kunnen we de studenten van morgen ondersteunen!

Adres

Warmoesberg 26
1000 Brussel